Medlemspris på våra utbildningar

Som medlem i Norra Skogsägarna eller Norrskog läser du våra utbildningar till medlemspris. Vi erbjuder även familjerabatt till medlemmars anhöriga.

Om du är medlem i Norra Skogsägarna använder du samma inloggning här i Norra Skogsskolan som du använder på Mina sidor och i appen Norra. Du kan välja att logga in med BankID eller användarnamn och lösenord. Om du glömt användarnamn och/eller lösenord beställer du nytt via Mina sidor på norra.se. När du loggat in som medlem i Norra Skogsägarna får du automatiskt medlemspris på våra utbildningar. 

Om du är medlem i Norrskog skapar du en användare i Norra Skogsskolan enligt samma instruktion som nedan.

Medlemspris även till familjemedlemmar

Vi erbjuder även medlemmars barn och personer i samma hushåll som medlem, medlemspris på utbildningar. Så här gör man:

  1. Du som vill gå utbildningen skapar en egen användare i Norra Skogsskolan här.
  2. När du är klar skickar du ett e-postmeddelande till erika.nilsson@norra.se med information om att du skapat en användare och att du vill ta del av familjemedlemsrabatten (skicka även med medlemsnummer för den familjemedlem som har medlemskap i Norra Skogsägarna), eller att du är medlem i Norrskog och vill ta del av rabatten.
  3. Vi går manuellt in via administrationssystemet och markerar din användare berättigad medlemspris. Du meddelas via e-post när det är gjort.
  4. Klart! Nu kan du som ny användaren köpa de utbildningar du är intresserad av till medlemspris.

 

Medlemskap i Norra Skogsägarna

Den som äger skog inom Norra Skogsägarnas verksamhetsområde kan bli medlem i föreningen. Som medlem är du delägare i Norra och har möjlighet att vara med och påverka föreningens verksamhet. Vill du bli medlem kan du läsa mer på medlemssidorna på norra.se via länken Medlemskap nedan.

Vill du veta mer?

Erika Nilsson

utbildningsstrateg

070-254 98 48