Presentkort

Ett presentkort är den perfekta presenten både att få och ge bort. Du slipper fundera över vad du ska köpa och mottagaren kan välja exakt vad den vill ha.

Presentkort fungerar även utmärkt som en akutgåva, kom du precis på att syrran fyller år idag? Kanske glömt bort mors dag eller fars dag? När du köper presentkort hos Norra Skogsskolan gör du det direkt via nätet, presentkortet levereras som fil digitalt och du kan välja att skicka iväg det direkt till mottagaren via e-post. Men du kan självklart också välja att skriva ut det på ett fint papper, stoppa det i ett kuvert eller paket och ge bort!

Köp presentkort

Presentkortet är giltigt i 5 år.
Presentkortet innehåller en kod som anges i kassan vid köp.

Så här använder du ditt presentkort

Har du fått ett presentkort? Läs mer här om hur du enkelt löser in det, vad som händer om du vill köpa en utbildning som kostar mer än vad du fått presentkort på eller hur du enkelt håller koll på vad du har tillgodo efter att du använt delar av ditt presentkortssaldo.

Läs mer »

Att köpa presentkort

Så här enkelt ger du bort kunskap om skogen!

  1. Ange i fälten nedan vilken hälsningstext du vill ha på ditt presentkort (första raden respektive andra raden).
  2. Välj belopp.
  3. Tryck på knappen ”Gå vidare”.
  4. Granska din text, presentkortsbeloppet och ange dina betaluppgifter. Tryck sedan på knappen ”Gå vidare” för att genomföra köpet.
  5. Skriv ut eller skicka presentkortet till mottagaren via e-post.

TIPS! När du skriver ut presentkortet anger du att det ska skrivas ut i ”Verklig storlek” i utskriftsinställningarna. Skriv gärna ut det på ett lite tjockare papper för lyxigare känsla – vik ihop och ge bort i ett fint kuvert eller paket!

Motor- och röjsågsutbildningar som arrangeras i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan (utbildningar för körkort) kan inte betalas med Norra Skogsskolans presentkort.